lördag 31 oktober 2015

Oktoberfavoriter


Oj, vad den här hösten går fort! Återigen ett månadsslut, vilket betyder ett nytt inlägg med några av mina senaste favoriter.

Nytt recept kommer inom några dagar. Trevlig helg!

Oktoberfavoriter

  • Moonsun Organic of Sweden (se bild ovan). Jag har ganska nyligen upptäckt detta underbara svenska hudvårdsmärke. Hudvårdsserien är ekologisk och multifunktionell med ett holistiskt synsätt. Produkterna är också fyllda med aromaterapi vilket gör att de luktar fantastiskt. Än så länge har jag provat Cleansing Oil, Flower Tonic och Vitamin C Serum och jag kan verkligen inte säga något negativt om dem. Oljan djuprengör ansiktet utan att torka ut huden, ansiktsvattnet känns underbart uppfriskande och serumet återfuktar, absorberas snabbt och irriterar inte min känsliga och aknebenägna hy. Se mer på moonsun.se.
  • Det nya teet Choco Mint från Yogi Tea. Jag har skrivit om hur mycket jag älskar Yogi Tea förut, så blev jätteglad när jag såg denna nya smak. Det smakar ganska likt deras te Choco men med en minttouch. Så gott!
  • Ljuslyktor i Himalayasalt. Nu när det är så mörkt ute tänder jag massvis med ljus på kvällarna. Jag har två ljuslyktor och även en elektrisk lampa i rosa saltkristall som ger ett väldigt mysigt sken i hemmet. Dessutom sägs de också förbättra kvalitén på inomhusluften! Finns bland annat på hälsokosten eller nätet.
  • Choklad från Zotter. Den här chokladen är så god, och förpackningarna är så fina! Än så länge har jag testat tre av deras veganska sorter och har varit otroligt nöjd med alla tre. De är dessutom både ekologiska och Fair Trade, vilket jag tycker är viktigt när det gäller choklad. Jag köpte mina i en liten te- och kaffebutik, men de finns också på olika ställen på nätet.
  • Alla goda "höstiga" frukter som finns i mataffärerna nu. Äpplen, päron, clementiner, persimoner... En kopp te, mörk choklad, god frukt och en bra bok, det är höstmys!

6 kommentarer: